Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Storgata 10B – supersentrale kontorlokaler rett ved Oslo Sentralbanestasjon

  • Storgata 10B, 0155 Oslo
  • Areal: 52m2 - 343m2
  • Type:

Gnr.: 208

Bnr.: 628

yesHeis
yesVaktmester-/vektertjeneste
yesSentralt

Beskrivelse

Storgata 10B er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum og er bygget i nyere tid. Bygningen utgjør ca. 5.200 kvm BTA fordelt over ti etasjer i tillegg til kjeller. Eiendommen har kontorinngang fra Skippergata. Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering og kan benytte seg av felles møteromsfasiliteter i 4. etasje som bestilles via egen kalender.

Adkomst

Eiendommen ligger supersentralt til og egner seg godt for alle som reiser med offentlig kommunikasjon, sykkel eller bil.

Beliggenhet

Storgata 10B ligger kun 250 m fra Oslo Sentralstasjon og det er trikkeholdeplass rett utenfor i Storgata.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet like ved krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes. Rett utenfor døren finnes det meste av byens butikker, hyggelige kaféer og spisesteder. For de som ønsker å benytte seg av byens treningstilbud, er treningssentrene SATS Bjørvika og SATS Spektrum kun få minutters gange unna. Trikkeholdeplass befinner seg i umiddelbar nærhet, og det er kort gangavstand til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget – knutepunktet for alt av offentlig kommunikasjon.

Innhold

Vi tilbyr leie av kontorlokaler i ulike størrelser, standard og innredning. Lokalene er lyse og trivelige, og egner seg godt for virksomheter som søker sentral beliggenhet og enkel adkomst for sine ansatte og kunder. Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering.

Ta kontakt med megler Christoffer Bakken i Colliers for å få tilsendt plantegning av det aktuelle arealet, tlf. 405 55 099 eller
e-post: christoffer.bakken(a)colliers.com

Ledige kontorlokaler

3. etg. 114 kvm BTA. Ledig fra 01.10.2019.
3. etg. 152 kvm BTA. Ledig p.t.
3. etg. 52 kvm BTA. Ledig p.t.
7. etg. 311 kvm BTA. Ledig p.t.
8. etg. 343 kvm BTA. Ledig fra 01.01.2020.