Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Storgata 8 – effektive kontorlokaler med sentral beliggenhet og nærhet til alt

-
  • Storgata 8, 0155 Oslo
  • Areal: 262m2 - 262m2
  • Type:

Etasje: 7

Energimerking: E - rod

Gnr.: 208

Bnr.: 626

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Storgata 8 er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum bygget i nyere tid og utgjør ca. 3 200 kvm BTA fordelt over åtte etasjer i tillegg til underetasje. I 1. og 2. etasje er sportsbutikken XXL etablert, mens etasjene over er kontorlokaler.


Adkomst

Kontorinngang fra Storgata.


Beliggenhet

Storgata 8 har en meget sentral beliggenhet like ved krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes. NAF-Huset med bl.a. XXL og Kaffebrenneriet holder til i nabobygget og kjøpesentrene Oslo City og Byporten er kun noen minutters gange unna. Folketeaterpassasjen ligger litt lenger ned i gata og har et rikholdig mattilbud fra morgen til kveld.

I Storgata er det gjennomført en omfattende oppgradering med bl.a. nye bredere fortau med granittdekke av høy kvalitet, ny beplantning og nye holdeplasser, som har gjort gaten til et hyggelig og lyst byrom.

Trikkeholdeplass er like ved eiendommen, og det er kun tre minutters gange til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget som er knutepunktet for alt av offentlig kommunikasjon.

Nærmeste holdeplass

Trikk: Stortorvet og Storgata
Buss: Stortorvet og Storgata
T-bane: Jernbanetorget stasjon
Tog: Oslo Sentralstasjon med lokal-, regional- og flytog
Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og Asker


Standard

Kontorlokalene har elektrisk oppvarming og balansert ventilasjon med varme- og kjølebatteri.


Innhold

Vi tilbyr 262 kvm BTA kontorlokaler i 7. etasje med svært sentral beliggenhet – kun 250 meter til Jernbanetorget T-banestasjon.

Arealeffektive lokaler med god kontorstandard som egner seg godt for både cellekontor, åpent landskap eller en kombinasjon av kontor og landskap. Lokalene er klargjort for å kunne tilpasse og optimalisere arealene til ny leietakers ønsker og behov. Se tegninger som viser forslag til kontorløsninger for åpent landskap og cellekontor.