Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Toppetasje rett ved Jernbanetorget

-
  • Jernbanetorget 4, 0154 Oslo
  • Areal: 174m2 - 174m2
  • Type:

Etasje: 7

Overtagelse: 01.07.2020

Energimerking: E - rod

Gnr.: 207

Bnr.: 78

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesAlarm

Beskrivelse

Jernbanetorget 4 er et kontor- og forretningbygg som ble tegnet av arkitekt Henning Kloumann og oppført i 1916. Den nordlige delen av bygget er opprinnelig fra 1873 og er føyd inn i det nyere bygget og gitt et tårn og en nybarokk fasade, slik resten av bygningskomplekset har.

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende meget sentralt ved Jernbanetorget. I 1. etasje er Vitusapotek, Nille og Narvesen etablert mens kontorlokalene strekker seg fra 2. etasje til 7. etasje. Bygget har to representative kontorinnganger separert fra forretningene.

Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering i eiendommen.

Adkomst

Jernbanetorget 4 ligger supersentralt til og egner seg godt for alle som reiser med offentlig kommunikasjon, sykkel eller bil. Rett overfor eiendommen er inngangen til Jernbanetorget og Oslo S med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, t-bane, tog og flytoget.

Parkeringsmuligheter i nærliggende parkeringshus.

Beliggenhet

Jernbanetorget 4 ligger meget sentralt i Oslo sentrum med umiddelbar nærhet til Jernbanetorget, Oslo S, Karl Johans gate og Bjørvika. Området rundt eiendommen er kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med alle tenkelige fasiliteter og servicetilbud innen kort rekkevidde.

Standard

Kontorlokalene har god standard med pene overflater, vegg-til-veggteppe, hvitmalte vegger og tak, samt et representativt inngangsparti. Lokalene ble totalrenovert i 2013 og er pent holdt.

Innhold

Ledig areal:
7. etasje | 174 kvm BTA

Lokalene vi har for utleie ligger i eiendommens 7. etasje – toppetasjen. Adkomst enten ved bruk av trapper eller ved heis. Pr. i dag er lokalet innredet med to mindre stillerom, åpent landskap, tekjøkken og ett større møterom/teamrom/landskapssone, samt to nyttige lagerrom.

Det er et innbydende felles inngangsparti som nylig er blitt rehabilitert og fremstår som moderne.