Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Toppetasje rett ved Jernbanetorget

  • Jernbanetorget 4, 0154 Oslo
  • Areal: 174m2 - 174m2
  • Type:

Etasje: 7

Gnr.: 207

Bnr.: 78

yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesVaktmester-/vektertjeneste
yesSentralt

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende meget sentralt ved Jernbanetorget. Området rundt eiendommen er i dag kjent for sitt pulserende sentrumsliv, med alle tenkelige fasiliteter innen kort rekkevidde.

Ledig areal:
7. etasje | 174 kvm BTA kontor.

Adkomst

Eiendommen ligger supersentralt til og egner seg godt for alle som reiser med offentlig kommunikasjon, sykkel eller bil. Rett overfor eiendommen er inngangen til Jernbanetorget og Oslo S med tilgang til alt av offentlig kommunikasjon som buss, trikk, t-bane, tog, samt flytoget.

Parkeringsmuligheter i nærliggende parkeringshus.

Beliggenhet

Jernbanetorget 4 ligger meget sentralt i Oslo sentrum med umiddelbar nærhet til Jernbanetorget, Oslo S, Karl Johans gate og Bjørvika. Det er en rekke servicetilbud og fasiliteter som shopping, restauranter og kaféer i området.

Standard

Lokalene har i dag god standard med pene overflater, vegg-til-vegg-teppe, hvitmalte vegger og tak, samt et representativt inngangsparti. Lokalene ble totalrenovert i 2013 og er pent holdt.

Innhold

Lokalene vi har for utleie ligger i eiendommens 7. etasje – toppetasjen. Adkomst enten ved bruk av trapper eller ved heis. Pr. i dag er lokalet innredet med to mindre stillerom, åpent landskap, tekjøkken og ett større møterom/teamrom/landskapssone, samt to nyttige lagerrom.

Det er et innbydende felles inngangsparti som nylig er blitt rehabilitert og fremstår som moderne.