Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Toppetasjelokaler i fremtidsrettet nybygg

  • Urtegata 9, 0187 Oslo
  • Areal: 2160m2 - 2160m2
  • Type:

Etasje: 7

Overtagelse: Q4 2024

Gnr.: 230

Bnr.: 223

yesAircondition/Ventilasjon
yesFellesresepsjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning
yesGarasje/P-plass
yesKantine
yesAlarm
yesVaktmester-/vektertjeneste
yesSentralt
yesModerne

Om eiendommen

Urtekvartalet består av tre bygg på til sammen 45 000 kvadratmeter, hvorav 35 000 kvm er utleid. Veksthuset er Urtekvartalets flaggskip og pulserende hjerte i prosjektet, og representerer hovedfasaden mot Akerselva. Sentral beliggenhet, kombinert med arealeffektive og fleksible kontorlokaler av høy kvalitet, gjør dette til et unikt kontorbygg.

Området langs Akerselva er i en rivende utvikling, og flere av gårdeierne i nabolaget er også i gang med spennende utviklingsprosjekter. Gjennom å skape et spennende, attraktivt bygulv og byrom skal Urtekvartalet bli en destinasjon for de som jobber her, bor her eller kun er på besøk. Byggets utomhusarealer blir tilrettelagt med høy kvalitet, benker, beplantning, vannspeil, kunstinstallasjon m.m.

Sentral beliggenhet

Veksthuset har en svært sentral beliggenhet, bare syv minutters gange fra Oslo S. God kollektivdekning med både buss, trikk og t-bane bare to til tre minutter unna, sørger for rask og problemfri reisevei. Veksthuset har egen parkeringsgarasje for bil og sykkel med lademuligheter.

Lokalene

7. etasje | 2 610 kvm BTA kontor

Toppetasjelokaler til leie i «Veksthuset» – et fremtidsrettet kontorbygg under oppføring som ferdigstilles Q4 2024. Dette er det siste ledige lokalet i bygget, resten av kontoretasjene er leid ut til Sweco.

Kontoretasjene i Veksthuset blir moderne, fleksible og lyse med en tydelig teknologisk fremtoning – i god harmoni med et grønt og bærekraftig indre. Toppetasjen har fritt utsyn mot Barcode og Elgsletta og vil få en rekke multirom, møterom, samt garderobe, to sosiale soner og kjøkken.

På gateplan kommer det en stor, lekker og samlende foajé med betjent resepsjon, kaffebar, sosiale møteplasser, moderne og fleksible møteromsfasiliteter, en innbydende bedriftsrestaurant og spennende uteområder med utadrettede servicetilbud på gateplan.

Helt på toppen kommer en fantastisk takterrasse for sosiale arrangementer med en praktfull utsikt. I underetasjene kommer det blant annet dusj/garderober og møteromssenter. For Veksthusets leietakere vil byggets egen app skreddersy hverdagen på beste måte. De ulike planene kan tilpasses hver enkelt leietakers ønsker og behov.

Mer informasjon om Urtekvartalet og Veksthuset finner du på urtekvartalet.no