Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Unike kontorlokaler i toppetasje

-
  • Henrik Ibsens gate 36, 0255 Oslo
  • Areal: 219m2 - 219m2
  • Type:

Etasje: 4

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - rod

Gnr.: 209

Bnr.: 30

yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Henrik Ibsens gate 36 er en klassisk og flott hjørnegård i krysset Huitfeldts gate og Henrik Ibsens gate. Bygget sto ferdig i 1877 og går over fire etasjer i tillegg til en underetasje. Totalt utgjør bygget ca. 2.800 kvm BTA.

I 1. etasje er det populære konditoriet og lunsjrestauranten Pascal etablert i tillegg til 7-Eleven, mens de øvrige etasjene er kontorlokaler.

Eiendommen har et representativt og elegant inngangsparti med heis til alle kontoretasjene.


Adkomst

Kontorinngang fra Henrik Ibsens gate.


Beliggenhet

Henrik Ibsens gate 36 er beliggende i et attraktivt forretnings- og boligområde mellom Vika og Slottsparken. Holdeplass for trikk og buss er i umiddelbar nærhet og like ved bygget er det nedgang til Nationaltheatret togstasjon med undergang videre til Nationaltheatret T-banestasjon.

Rett utenfor døren finnes det meste av byens servicetilbud; butikker, hyggelige kaféer og restauranter. Idylliske og grønne friområder i Slottsparken er få minutters gange unna.


Standard

God kontorstandard med lyse overflater og gulvteppe. Parkett i ankomstsone. Oppvarming via radiatorer.


Innhold

Lokalet i toppetasjen fremstår åpent og lyst, og er unikt i sin utforming med skråtak og synlige originale bjelker, som gir lokalet sjel og karakter. Lokalet består av åpen kontorløsning, to store møterom med plass til 8-10 personer, kjøkken med spiseplass, lagerrom og to toaletter. Fra kjøkkenet er det utgang til en egen liten uteplass mot bakgården.

Lokalet kan skreddersys og tilpasses ny leietakers ønsker og behov til utforming.