Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Vi søker spennende butikk-konsept til attraktivt lokale i Folketeaterpassasjen

-
  • Storgata 21-23, 0184 Oslo

Energimerking: F - gul

Beskrivelse

Folketeaterpassasjen er en av Oslos mest kjente bygninger og forbinder Youngstorget og Storgata.

I den ene enden av passasjen, mot Youngstorget, ligger det kjente utestedet Internasjonalen og en av Oslos beste fiskebutikker ”Fiskeriet”.

I den andre enden, mot Storgata, ligger bl.a. Hotel Folketeateret som er et Norges få hotell med Art Deco-design og det autentiske spisestedet Scarpetta Pastabar, som er passasjens lille italienske oase.

Midt i passasjen er de populære serveringsstedene Grilleriet, Gohan Matcha og bakeriet Samson som trekker mange folk på dag- og kveldstid. På kveldene flokker folk seg til storslåtte musikaler og show på Folketeateret.Beliggenhet

Folketeaterpassasjen har en sentral beliggenhet med inngang fra både Storgata og Youngstorget. Det er kort gangavstand til shoppingsentrene Oslo City og Byporten samt knutepunktene Jernbanetorget og Oslo S.

Rett utenfor bygget i Storgata ligger nærmeste holdeplass der det går flere buss- og trikkelinjer.

Holdeplass for øvrige kollektive transportmidler er:
T-bane – Jernbanetorget
Tog – Oslo Sentralstasjon med lokal-, regional- og flytog

Andre transportmidler:
Bil – parkeringsplass kan leies i eiendommens kjeller
Taxi – Kirkeristen
Båt – fra Aker Brygge til Nesodden og AskerInnhold

Folketeaterpassasjen er en levende passasje som tilbyr gode opplevelser på rekke og rad, bestående av et rikholdig mattilbud, moderne kunst, verneverdig Art Deco-arkitektur og storslåtte teateropplevelser.

Nå søker vi et butikk-konsept til vårt ledige lokale, som kan være et spennende bidrag til Folketeaterpasssasjens mange servicetilbud. Lokalet kan gjerne egne seg for en nettbutikk som ønsker showrom i 1. etasje og varelager i underetasjen. Dagligvarehandel ønskes ikke.

Totalt utgjør lokalet 214 kvm BTA, fordelt på 56 kvm BTA i 1. etasje og ca. 158 kvm BTA i underetasje. Interntrapp er etablert mellom butikk- og lagerdelen. 

Lokalet har tidligere huset Revirs avdeling for utleie av turutstyr og sykler, med butikk i 1. etasje samt lager og sykkelverksted i underetasjen.

Butikklokalet ligger rett ved inngangen fra Storgata og ved siden av Hotel Folketeateret. Det er trinnløs inngang fra passasjen og lokalet har et stort vindu ut mot passasjen som gir god synlighet og mulighet for profilering.

Det tilbys ikke korttidsleie på disse lokalene.

Send gjerne en e-post til eiendomssjef Nora Bergh Bakke med konseptbeskrivelse på den virksomheten som du ønsker å etablere.