Kartet oppdateres logo
  google-map-thumb
  slider-thumbslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

  Vika/CBD – attraktive kontorlokaler med egen balkong – 6.-7. etasje

  • Fridtjof Nansens plass 2, 0160 Oslo
  • Areal: 262m2 - 531m2
  • Type:

  Gnr.: 209

  Bnr.: 45

  yesAircondition/Ventilasjon
  yesHeis
  yesBredbåndstilknytning

  Beskrivelse

  Fridtjof Nansens plass 2/Olav Vs gate 6, også kalt Rådhuspassasjen, er oppført i 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

  Bygget er totalt på ca. 10.100 kvm BTA og går over ni etasjer samt underetasje, hvorav 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet og øvrige etasjer er moderne kontorlokaler. Eiendommen har to meget representative og tiltalende inngangspartier, med adkomst fra Rådhuspassasjen. Det er personheis samt egen vareheis til samtlige kontoretasjer.

  Eiendommens leietakere har tilgang til felles hyggelig terrasse. I tillegg har 6. etasje utgang til egen privat balkong.

  Adkomst

  Adkomst fra Rådhuspassasjen som har gjennomgang fra Fridtjof Nansens plass 2 og Olav Vs gate 6.

  Beliggenhet

  Lokalene ligger meget sentralt i Vika – i et av Oslos viktigste forretningsstrøk. I umiddelbar nærhet finner man alt av servicetilbud samt offentlig kommunikasjon.

  Nationaltheatret stasjon ligger kun 2 minutters gange fra eiendommen, og det er enkel adkomst for kjørende med gode parkeringsmuligheter i området, og flere p-hus i umiddelbar nærhet. Utleier kan bl.a. tilby parkering etter nærmere avtale i parkeringskjeller i Rosenkrantz gate 13.

  Standard

  Det er moderne ventilasjon med kjøling i bygget/lokalene. Oppvarming foregår via miljøvennlig fjernvarme. Det er vareheis i direkte tilknytning til lokalene.

  Innhold

  Følgende arealer blir ledige fra 01.07.2017:

  • 262 kvm BTA kontor i 6. etasje. Egen balkong.
  • 269 kvm BTA kontor i 7. etasje.

  Begge etasjene har hyggelig utsyn mot Oslo Rådhus og Borggården.

  Lokalene i 6. og 7. etasje benyttes i dag til advokatkontor og er inndelt i cellekontorer i forskjellige størrelser. Lokalene innehar en meget god kontorstandard, og er innflyttingsklare og kan overtas slik de står.

  Lokalene kan leies samlet eller pr. etasje.