Kartet oppdateres logo
google-map-thumb
slider-thumbsliderslidersliderslidersliderslidersliderslidersliderslider

Vika/CBD – attraktive kontorlokaler i 7. etasje

  • Fridtjof Nansens plass 2, 0160 Oslo
  • Areal: 269m2 - 269m2
  • Type:

Gnr.: 209

Bnr.: 45

yesAircondition/Ventilasjon
yesHeis
yesBredbåndstilknytning

Beskrivelse

Fridtjof Nansens plass 2/Olav Vs gate 6, også kalt Rådhuspassasjen, er oppført i 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.

Bygget er totalt på ca. 10.100 kvm BTA og går over ni etasjer samt underetasje, hvorav 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet og øvrige etasjer er moderne kontorlokaler. Eiendommen har to meget representative og tiltalende inngangspartier, med adkomst fra Rådhuspassasjen. Det er personheis samt egen vareheis til samtlige kontoretasjer.

Eiendommens leietakere har tilgang til felles hyggelig terrasse.

Adkomst

Adkomst fra Rådhuspassasjen som har gjennomgang fra Fridtjof Nansens plass 2 og Olav Vs gate 6.

Beliggenhet

Lokalene ligger meget sentralt i Vika – i et av Oslos viktigste forretningsstrøk. I umiddelbar nærhet finner man alt av servicetilbud samt offentlig kommunikasjon.

Nationaltheatret stasjon ligger kun 4 minutters gange fra eiendommen, og det er enkel adkomst for kjørende med gode parkeringsmuligheter i området, og flere p-hus i umiddelbar nærhet. Utleier kan bl.a. tilby parkering etter nærmere avtale i parkeringskjeller i Rosenkrantz gate 13.

Standard

Det er moderne ventilasjon med kjøling i bygget/lokalene. Oppvarming foregår via miljøvennlig fjernvarme.

Innhold

Vi har ledig 269 kvm BTA kontor i 7. etasje med hyggelig utsyn mot Oslo Rådhus og Borggården

Lokalene har vært benyttet som advokatkontor og er inndelt i cellekontorer i forskjellige størrelser. Arealene innehar en meget god kontorstandard og kan overtas slik det er. Det vil bli etablert tekjøkken i lokalene.