Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Pent kontorlokale/ showrom/ kombinasjonslokale ved Alna senter

-
  • Strømsveien 258, 0668 Oslo

Etasje: 3

Overtagelse: Etter avtale

Energimerking: D - rod

Gnr.: 122

Bnr.: 95

yesGarasje/P-plass
yesKjøreport

Beskrivelse

Strømsveien 258 er et næringsbygg opprinnelig oppført i 1984 og senere påbygget i 2008/2009. Strømsveien 258 består av fire etasjer og er sammensatt av butikk-, kontor- og lagerlokaler. Det er egen kontorinngang separert fra forretningene. Bygget er beliggende i et godt etablert industriområde og varehandel på Alnabru.

Eiendommen har god parkeringsdekning.Beliggenhet

Strømsveien 258 har en meget sentral beliggenhet på Alnabru, og er en hjørneeiendom mellom Strømsveien og Arvesetveien, vis-á-vis Alna Senter. Bygget er godt synlig fra Strømsveien og gir gode profileringsmuligheter for leietakerne.

Rett utenfor bygget er det bussholdeplass med avganger ca. hvert 8. minutt til Oslo sentrum eller Helsfyr, med overgang til T-bane og annen kollektiv transport. Det er enkel adkomst for kjørende.

I umiddelbar nærhet tilbyr Alna Senter et stort utvalg av servicetilbud og varehandel samt flere spisesteder. Alnabru bedriftssenter ligger kun i 5 minutters gange fra bygget.Innhold

Vi tilbyr kontor-/showrom-/kombinasjonslokale sentralt på Alnabru, vis-á-vis Alna senter.

Lokalet er på ca. 500 kvm BTA og er i dag innredet til kontorvirksomhet. Det kan leies som kontor/showrom eller gjøres om til kombinasjonslokale med egen kjøreport. Det er kjørerampe til lokalet på baksiden av bygget.

Arealet er inndelt i cellekontorer, teamkontorer, to store møterom, spiserom, romslig kjøkken og toaletter.

Lokalet kan tilpasses, så ta gjerne kontakt med oss for å finne den optimale løsningen for din virksomhet.Kontakt meg