header_image

Råflott ny personalrestaurant i
Tordenskiolds gate 8/10!

Vår sentralt beliggende kontoreiendom i Tordenskiolds gate 8/10 har blitt oppgradert med en ny og lekker personalrestaurant. Personalrestauranten ble flyttet fra 2. etasje til gateplan ved siden av hovedinngangen, og plasseringen har bidratt til at inngangspartiet fremstår som mer åpen og inviterende for leietakere og besøkende.

Ved inngangen til personalrestauranten er det etablert en kaffebar med hyggelige sittegrupper, hvor leietakerne kan forsyne seg av gode kaffedrikker og litt å bite i. Videre innover er det etablert spiseplasser og to møterom som kan slåes sammen til ett stort rom. Innredningen som er valgt gir en varm og lun atmosfære i personalrestauranten slik at leietakerne skal kunne nyte gode lunsjretter i avslappende omgivelser.

Kantine kaffebar Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10
Kaffebar

Kantine kaffebar Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10

Kantine Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10

Kantine Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10

Møterom Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10
Møterom som leietakerne kan benytte seg av

Møterom Eiendomsspar Tordenskiolds gate 8-10
Møterommene kan slåes sammen til ett stort rom
(Foto: Morten Aamot)

Kontorlokale i Tordenskiolds gate 8/10 – siste mulighet

Nå er det mulighet for å sikre seg det siste ledige lokalet i Tordenskiolds gate 8/10 på 597 kvm i
3. etasje. Lokalet har god takhøyde og store vinduer, med stor fleksibilitet for inndeling av cellekontor og landskapsstruktur. En ny leietaker vil kunne få skreddersydd kontorlokalet etter eget ønske og behov.

I tillegg til en råflott personalrestaurant kan Tordenskiolds gate 8/10 også tilby et velutstyrt treningsrom med dusj- og garderobefasiliteter, felles takterrasse, parkeringskjeller og innendørs sykkelparkering.

Tordenskiolds gate 8/10 har en fantastisk plassering like ved Rådhuset og har dermed gangavstand til det beste Oslo har å by på. En av byens største kollektive knutepunkter rundt Nationaltheatret stasjon er like i nærheten, hvor det er tilgang på t-bane, tog, flytog og bussforbindelse. Trikkestopp er i tillegg like nedenfor eiendommen.

Vil du vite mer om det ledige kontorlokalet eller ønsker en visning, ta gjerne kontakt med vår eiendomsdirektør Jørgen Sollie: