Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Pen liten kontorenhet i hjertet av Solli plass

-
  • Bygdøy allé 1, 0257 Oslo
  • Areal: 74m2 - 74m2
  • Type:

Etasje: 5

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - rod

Gnr.: 211

Bnr.: 13

yesHeis

Beskrivelse

Bygdøy allé 1 ble oppført i 1890-91 etter inspirasjon fra parisiske, palasslignende leiegårdsfasader. Eiendommen er en del av bygningskomplekset Pariserkvartalet, som fyller hele den lange fasaden langs Bygdøy allé mellom Frognerveien og Skovveien.

Bygdøy allé 1 er et profilert og representativt forretnings- og kontorbygg over fem etasjer i tillegg til kjeller. I 1. etasje er forretningen Granit etablert, mens de øvrige etasjene er kontorlokaler. Hjørneeiendommen har en representativ kontorinngang med heis til alle kontoretasjene.

I toppetasjen er det etablert et felles ubetjent loungespiseri med fullt kjøkken med kjøleskap, vinskap, oppvaskmaskin og kaffemaskin som leietakerne i bygget kan benytte seg av.


Adkomst

Kontorinngang fra Bygdøy allé.


Beliggenhet

Bygdøy allè 1 har en meget sentral beliggenhet på Solli plass. Rett utenfor døren har man tilgang til hyggelige kaféer, spisesteder, forretninger og andre servicetilbud.

Det er også godt med treningsmuligheter i nærområdet og nærmeste treningssenter SATS Solli plass ligger kun 100 meter fra eiendommen.

Holdeplass for trikk og buss ligger ca. 100 meter fra eiendommen, og det er 5 minutters gange til Nationaltheatret togstasjon med videre undergang til Nationaltheatret T-banestasjon.

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport:
Trikk: Solli
Buss: Solli
T-bane: Nationaltheatret
Tog: Nationaltheatret med lokal-, regional- og flytog.


Standard

Oppvarming via radiator.

Innhold

5. etasje | 74 kvm BTA kontor

Vi har til leie en liten kontorenhet i toppetasjen i et profilert bygg på Solli plass. Lyst lokale med flott utsikt som i dag er delt inn i et cellekontor med glassfronter og en åpen sone. Det er mulighet for å endre til en åpen kontorløsning for ny leietaker.

Lokalet har god takhøyde og høye vinduer ut mot Bygdøy allé som gir mye lysinnslipp.