Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Flott handelslokale ved Jernbanetorget med god eksponering

-
  • Storgata 8, 0155 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: D - rod

Gnr.: 208

Bnr.: 626

Beskrivelse

Midt i Oslo sentrum ved Jernbanetorget og Kirkeristen ligger Storgata 8 – et forretnings- og kontorbygg som er bygget i nyere tid.

Eiendommen er på ca. 3 200 kvm BTA fordelt over åtte etasjer i tillegg til en underetasje. I 1. og 2. etasje er sportsbutikken XXL etablert, mens øvrige etasjer er kontorlokaler.Beliggenhet

Storgata 8 har en meget sentral beliggenhet like ved Jernbanetorget og Kirkeristen. Her har man tilgang til kaféer, spisesteder, forretninger og andre servicetilbud rett utenfor døren. Gaten er en av byens viktigste kollektivgater med stor trafikk.

Etter renoveringen av gaten er det blitt etablert brede fortau med hyggelige sitteplasser tilpasset til en moderne handel- og opplevelsesgate. Dette har gitt Storgata et betydelig løft som hever området.

Innhold

Vi har til leie et hyggelig forretningslokale på 205 kvm BTA, fordelt på 111 kvm BTA i 1. etasje og 94 kvm BTA i underetasje. 

Lokalet har trinnløs inngang fra nye Storgata og fremstår pent og lyst med store vinduer og svært god takhøyde på 3,8 meter i 1. etasje og 2,8 meter i underetasje.

Forretningslokalet benyttes i dag som barbersalong. Det er etablert et mindre rom i bakkant av lokalet, og det går en interntrapp ned til underetasjen hvor det er lager, spiserom, garderobe og toaletter.

Lokalet kan tilpasses etter ny leietakers behov.

Det er ikke ønskelig med dagligvare i lokalet. Vennligst send en e-post til eiendomssjef Nora Bergh Bakke med konseptbeskrivelse på den virksomheten du ønsker å etablere i lokalet.