Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Sentrale kontorlokaler med unik utforming – 3 min gange til Jernbanetorget

-
  • Storgata 10A, 0155 Oslo
  • Areal: 375m2 - 375m2
  • Type:

Etasje: 6

Overtagelse: Etter avtale

Energimerking: G - morkegronn

Gnr.: 208

Bnr.: 628

yesHeis

Beskrivelse

Storgata 10A er en karakteristisk hjørnebygning oppført i 1933 og regnes blant de flotteste eksemplene på funksjonalistisk arkitektur i Oslo.

Bygningen strekker seg over ni etasjer i tillegg til en underetasje, og utgjør omtrent 3.400 kvadratmeter BTA.

Leietakerne har mulighet til å bestille møterom og kurslokaler med AV-utstyr gjennom Rail Academy møteromssenter i nabobygget i Storgata 10B. Her tilbys det også trygg og sikker innendørs sykkelparkering gjennom Flexistore. Her finnes fasiliteter som sykkelvask, en egen benk for sykkelreparasjoner og en sykkelpumpe tilgjengelig for leietakerne.


Adkomst

Adkomst fra Skippergata. Skippergata er de siste årene oppgradert og fremstår som et hyggelig og representativt uteområde.

Beliggenhet

Storgata 10A har en usedvanlig sentral beliggenhet i krysset mellom Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata, og er naboeiendommen til Clarion Hotel The Hub. Med bare noen få minutters gange kan man nå Jernbanetorget, som tilbyr et bredt utvalg av shoppingsentre, butikker, sjarmerende kafeer og restauranter. Bare et steinkast unna finner man Folketeaterpassasjen, som frister med et mangfoldig utvalg av mat, og på kveldstid kan man nyte storslåtte teaterforestillinger.

Med sin karakteristiske arkitektur er bygget et markant landemerke i bybildet, strategisk plassert nær kollektiv transport. Kun 250 meter fra Jernbanetorget og Sentralstasjonen, og en 2-minutters spasertur til nærmeste buss- og trikkeholdeplass.

Nærmeste holdeplasser for kollektiv transport:

T-bane: Jernbanetorget
Trikk: Storgata
Buss: Storgata
Tog/flytog: Oslo SentralstasjonInnhold

Vi har til leie en hel etasje i 6. etasje som kan overtas etter avtale. Kontorlokalene har et hjørnerom med rund form, som vender mot Storgata og gir lokalene en unik karakter.

Lokalene har gjennomgående store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn i kontorområdet. I dag er arealet inndelt i cellekontorer, møterom og tekjøkken, men kan tilpasses med en åpen planløsning eller delvis cellekontorstruktur etter leietakerens ønsker. Se forslag til innredning med åpent kontorlandskap i vedlagte layouttegning.

I samarbeid med den nye leietakeren vil vi skreddersy løsninger og tilpasse lokalene etter deres behov.

Fasiliteter:
• Sentral beliggenhet – kun 250 meter fra Jernbanetorget
• Fleksibel planløsning
• Bredbåndstilknytning
• Fjernvarme
• Heis til alle etasjer
• Møteromssenter i nabobygg
• Sykkelparkering i nabobygg
• Kort avstand til offentlig transport