Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Serveringslokaler og butikklokaler i Urtekvartalet

  • Urtegata 9, 0187 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: Q4 2024

Energimerking: -

Gnr.: 230

Bnr.: 223

Beskrivelse

Urtekvartalet består av tre bygg på til sammen 45 000 kvadratmeter, hvorav 35 000 kvadratmeter er utleid. Veksthuset er Urtekvartalets flaggskip og pulserende hjerte i prosjektet, og representerer hovedfasaden mot Akerselva.

Området langs Akerselva er i en rivende utvikling, og flere av gårdeierne i nabolaget er også i gang med spennende utviklingsprosjekter.

Gjennom å skape et spennende, attraktivt bygulv og byrom skal Urtekvartalet bli en destinasjon for de som jobber her, bor her eller kun er på besøk. Byggets utomhusarealer blir tilrettelagt med høy kvalitet, uteservering, benker, beplantning, vannspeil, kunstinstallasjon m.m.

Urtekvartalet vil få et pulserende liv. Visjonen er å skape et spennende butikk- og næringskonsept med blomsterbutikk, frisør, kaffebar, restaurant m.m.

Beliggenhet

Veksthuset har en svært sentral beliggenhet, bare syv minutters gange fra Oslo S. God kollektivdekning med både buss, trikk og t-bane bare to til tre minutter unna sørger for rask og problemfri reisevei.

Innhold

Veksthuset er under oppføring og ferdigstilles Q4 2024. Vi søker spennende og attraktive konsepter for våre serverings- og butikklokaler som vil bli etablert i byggets 1. etasje.

Ledige lokaler på gateplan:

  • Kafé/restaurantlokale – ca. 137,5 kvm BTA
  • Kolonial/dagligvare – ca. 328 kvm BTA
  • Butikk/bar – ca. 85 kvm BTA
  • Butikk – ca. 88 kvm BTA

Kafé/restaurantlokalet på ca. 137,5 kvm BTA er på hjørnet av Vahls gate og Norbygata vil være det lokalet som møter deg når du ankommer Urtekvartalet. Lokalet har stor uteservering samt fantastiske solforhold på ettermiddag/kveld. Her har man muligheten til å skape en destinasjon, samt et samlingspunkt som skal være hjertet i Urtekvartalet.

Lokalene på gateplan har god takhøyde med store vindusflater.

Se for øvrig vedlagte illustrasjonsplan av bygulvet som viser de ulike serverings-og butikklokalene.Kontakt meg

  • Eiendomsspar AS/Victoria Eiendom AS – Pb. 1350 Vika, 0113 Oslo – Besøksadr.: Fridtjof Nansens plass 4 – Tlf.: +47 22 33 05 50.
    Copyright © Eiendomsspar – Webutvikling av Devant
    Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.