Kartet oppdateres logo
google-map-thumbgoogle-map-thumb

Unik restaurantmulighet på Solli

-
  • Parkveien 60, 0254 Oslo

Etasje: 1

Overtagelse: P.t.

Energimerking: G - gul

Gnr.: 209

Bnr.: 271

Beskrivelse

Parkveien 60 er et profilert og representativt forretnings- og kontorbygg over fem etasjer samt kjeller og loft. Bygget ble tegnet av arkitekt Carl Konopka og oppført i 1894.

Gården har i mange år huset tannlegevirksomheter og bygget går derfor under tilnavnet "Tanngarden". I dag huser bygget, foruten helsevirksomheter, blant annet Right to Play, Boyden Rekruttering og Secunor Security Operations.

Parkveien 60 eies og forvaltes av Eiendomsspar AS.Beliggenhet

Parkveien 60 er svært sentralt beliggende, i et ettertraktet forretnings- og boligområde på hjørnet av Slottsparken mellom Vika og Solli plass. Rett utenfor døren finnes det meste av byens servicetilbud. Sommerro er et nytt kvartal på Solli plass som åpnet høsten 2022. Denne satsningen forsterker Solli plass som en av de mer spennende områdene i sentrum.

Eiendommen er lett tilgjengelig både med bil og kollektiv transport som trikk, buss og tog. Adkomst til Nationaltheatret med ca. 50 meters gange til nedgangen ved hjørnet av Slottsparken.Innhold

Areal | 624 kvm BTA, fordelt på ca. 282 kvm i 1. etasje og ca. 342 kvm i U. etasje.

Vi tilbyr spennende hjørnelokale med særlig god eksponering på Solli, midt imellom den nye Amerikanske ambassaden og Sommero Hotell.

De ledige arealene har særlig god takhøyde og nye store vinduer ut mot Løkkeveien og Parkveien. Arealene er i dag gjort i stand til white-box, er godkjent bruksendret til servering og er klar for ny leietakers tilpasninger.

Har du et spennende konsept som du ønsker å etablere? Ta gjerne kontakt!